Magazijn

Ons magazijn heeft een ruim bemeten oppervlak waarbij de voorraad van de meeste voorkomende onderdelen gewaarborgd is. Daarnaast kunnen onderdelen snel (binnen 24 uur) beleverd worden door toepassing van nachtlevering vanuit het Nissan Europe Parts Centre te Amsterdam.

Voor bestelling en/of info kunt u bellen met Peter Stam op 072-5710011 of mailen naar magazijn@andriessennissan.nl.


NISSAN ORIGINELE ONDERDELEN

Onze technici gebruiken waar mogelijk originele Nissan-onderdelen, die zijn ontworpen voor de specifieke behoeften van Nissan bestuurders en hun voertuigen. Dit zijn onderdelen met dezelfde specificaties als oorspronkelijk gemonteerd in de fabriek waar de auto is geproduceerd.

Voor al het onderhoud en reparaties die zijn uitgevoerd door Nissan-dealers met gebruik van originele Nissan onderdelen geldt 1, 2 of 3 jaar garantie (onbeperkt aantal kilometers) op alle originele onderdelen, accessoires en uurloon, afhankelijk van het soort product. Naast Nissan Original Parts voert Nissan Andriessen een uniek assortiment van onderdelen die zijn aangepast aan de behoeften van oudere auto’s: Nissan Value Advantage. Deze betaalbare aanvulling op ons bestaande assortiment van hoogwaardige onderdelen is speciaal ontworpen voor uw Nissan van??? 5 jaar en ouder.


NISSAN ORIGINELE ACCESSOIRES

Bent u op zoek naar iets dat de looks of de functionaliteit van uw Nissan verbetert? Wilt u meer uit uw auto halen?

Wat uw Nissan ook nodig heeft, wij hebben het. En dat voor een scherpe prijs.

Ontdek hoe u uw Nissan kunt personaliseren. Verander de stijl met originele Nissan-accessoires, zoals spiegelkappen en lichtmetalen velgen of maximaliseer efficiëntie met opslagoplossingen. Bekijk hier onze Originele Accessoires


NISSAN ORIGINELE MERCHANDISE

Personaliseer uw dagelijks leven ook met de Nissan-merchandise producten. Toon uw passie met een NAVARA-mok, een Nismo-capuchontrui of een GT-R-tas. We hebben het complete assortiment: van telefoonhoesjes tot shirts, paraplu’s en hoeden, onze webshop heeft alles. U kunt net zo atletisch zijn als de Nissan GT-R, zo innovatief als de LEAF of zo stijlvol als de QASHQAI. Bekijk hier onze Originele Merchandise